Originele kerstcadeaus die een glimlach op ieders gezicht toveren

Originele kerstcadeaus die een glimlach op ieders gezicht toveren

8 ideeën voor de beste kerstcadeaus

Van kleine verrassingen tot grote cadeaus, origineel uit de hoek voor kerst komen is niet altijd makkelijk. Wat geef je familie en vrienden die al alles lijken te hebben? Geen nood, in Roccoville vind je originele cadeautjes voor iedereen en voor elk budget.

1. Originele deurmatten: Mad about Mats

Elke keer een hartelijke of grappige begroeting dankzij de deurmat van Mad about Mats. Volledig geproduceerd in België en duurzaam. Ideaal om te geven aan de persoon bij wie je de deur plat loopt.

  

2. Kwalitatieve bureauaccessoires voor kerst

Voor de carrièretijgers en ambitieuze ondernemers in je familie- en vriendenkring. Kwalitatieve en duurzame laptophoezen van WOUF of de handige agenda’s van Tinne+Mia uit Japans FSC papier. Voor een nog productiever 2022!

   

3. Wellness kerstboxen van Cîme en Wellmark

De kerstbox van Cîme is op en top Belgisch, biologisch en fairtrade en zit in een duurzame verpakking. In de box zit een Nuts About You wash & scrub en een For Your Hands Only voedende handcrème.

De Wellmark box stel je zelf samen. Kies uit handzeepjes, badschuim en kaarsjes met een leuke quote en ik maak er een mooi cadeautje van.

   

 

4. Duurzame kerstcadeautjes voor kinderen

Duurzame puzzels van Londji

Leuk om te maken en bij te leren. Vol kleurrijke taferelen met educatieve inslag. Gemaakt van gerecycleerd karton.

    

De leukste schommelpaarden en loopwagens

Kid’s concept ontwerpt de mooiste loopwagens en schommelpaarden die de fantasie van elk kind prikkelen. Helemaal duurzaam geproduceerd en perfect voor uren speelplezier.

   

Uren kleurplezier met uitwasbare stiften

Leuke placemats en pennenzakken om overal mee naartoe te nemen. Dankzij de uitwasbare stiften zijn ze meerdere keren te versieren en te personaliseren. Inclusief uitwasbare stiften in 10 verschillende kleuren.

   

5. Coole backpacks voor tieners: Sticky Lemon

De coolste boys en girls vallen als een blok voor deze kleurrijke Sticky Lemon rugzakken. Gemaakt van gerecycleerde PET-flessen en met voldoende plaats voor ringmappen, schoolboeken en een flesje water. Om het schooljaar in stijl verder te zetten!

   

 

6. Elegante handtassen voor de stijlvolle vrouwen in je leven

Vegan leder, modieuze kleuren en kwalitatief afgewerkt. Perfect voor elke look, van casual tot chique. Voor de modieuze vrouwen in je leven met een uitgesproken, eigenzinnige smaak en een voorliefde voor retro-chic.

   

7. Vrolijke sokken, happy feet!

Onconventionele designs, creatieve patronen, fleurige kleuren,… De sokken van DOIY verrassen, verblijden, zenden positieve vibes en brengen een glimlach op ieders gezicht. Sowieso het vrolijkste cadeautje onder de kerstboom!

   

8. De zachtste scheerbeurten

Van mesjes tot kwasten, van scheerzeep tot aftershave, MEN³ maakt een zintuiglijke sensatie van elk scheerritueel. De baardstreek blijft gezond en eczeem, jeuk, baardroos, rode vlekken en extreem droge huid zijn voorgoed verleden tijd. Wat goed genoeg is voor de baard van de kerstman, is goed genoeg voor de baard van de mannen in jouw leven!

   

Terug naar blog